Woonblogs: Online inspiratie opsnuiven voor je woning

Onlangs ging ik op zoek naar inspiratie voor mijn huis in te richten en tot mijn verbazing waren er niet alleen heel wat leuke Engelstalige websites maar ook Nederlandstalige blogs over interieur. Eentje waar ik het vandaag over wil hebben is interieurdesigner.nl. Deze website bevat niet alleen tal van leuke foto's maar ook een bom aan informatie over het inrichten van elke kamer in huis. Ook tal van realisaties uit Nederland van interieurontwerpers en interieurarchitecten vind je hier terug. Een overzicht van hun rubrieken:

Interieurtips

In deze rubriek vind je heel wat inspirerende tips terug voor elke kamer in huis. DE badkamer, keuken, woonkamer en hal kan je zo makkelijk filteren en tips ontvangen voor de ruimtes in te delen, kleuren te kiezen, verlichting te plaatsen en nog veel meer praktische tips.

 

Inrichting projecten

Als je op zoek bent naar een interieurarchitect of ontwerper ben je hier zeker op het juiste adres. Deze rubriek bevat stuk voro stuk prachtige projecten en realisaties van ontwerpers uit Nederland en Belgiƫ met oog voor design, verwarming en isolatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *